Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα- 4 θάνατοι τις τελευταίες ώρες

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Ελλάδα- 4 θάνατοι τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες.

Στον «Ευαγγελισμό» κατέληξε ένας 81χρονος, από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η αρχική εισαγωγή του είχε γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος». Ο 81χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τις προηγούμενες ώρες κατέληξαν τρεις ακόμη άνθρωποι στη χώρα μας από τον κορωνοϊό. Ένας 86χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Μια 83χρονη γυναίκα κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 12 Σεπτεμβρίου. Οι γιατροί έκριναν χθες ότι πρέπει να διασωληνωθεί και εισήχθη στη ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς σήμερα το πρωί η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατέληξε ένας 65χρονος. Ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, έως το βράδυ, είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ έως τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονταν σε 316. Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 312 νέα κρούσματα στη χώρα μας, τα οποία πλέον έφτασαν τα 14.041.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM