ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 4 ηλικιωμένοι κατέληξαν τις τελευταίες ώρες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 4 ηλικιωμένοι κατέληξαν τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τέσσερις ακόμη ηλικιωμένοι, που είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, κατέληξαν στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία της πνοή μία 99χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Η ηλικιωμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τις προηγούμενες ώρες άλλοι τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη μάχη που έδιναν για να κρατηθούν στη ζωή. Πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», έναν 88χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και μία 86χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στον «Ευαγγελισμό». Η τελευταία, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», φιλοξενούνταν στο γηροκομείο στο Μαρούσι, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 312 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία καταγράφηκαν στη χώρα μας τις προηγούμενες 24 ώρες. Τα περισσότερα, 117, για μία ακόμη ημέρα, εντοπίστηκαν στην Αττική.

Πλέον, το σύνολο των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 14.041, από τα οποία τα 2.462 (17,5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5.972 (42,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Σε ό,τι αφορά τους θανάτους στην Ελλάδα, τα στοιχεία του ΕΟΔΥ έως τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έκαναν λόγο για 316 νεκρούς.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM