Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό - Κρατείται στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό - Κρατείται στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και τριών ακόμη ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι μεξικανικές αρχές στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδευε με άλλα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του «Into the Skin», η οποία θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, για παράδειγμα τα ξενοδοχεία όπου έχουν κλείσει για να διαμείνουν.

Επιπλέον ενδέχεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές αρχές με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση, με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους απελευθερώσει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ