ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναβολή της εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής, φοιτητής θετικός στον κορωνοϊό

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Αναβολή της εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής, φοιτητής θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε αναβολή του προγράμματος εξεταστικής στο τμήμα Φυσικής προχώρησε το πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς φοιτητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η εξεταστική ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη, ο εν λόγω φοιτητής προήλθε στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να εξεταστεί διά ζώσης σε μάθημα. Επειδή είχε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό. Αμέσως, ενημέρωσε την πρυτανεία και τη γραμματεία του τμήματος Φυσικής για αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έπειτα από αυτό, αποφασίστηκε ότι θα μείνει για τρεις ημέρες κλειστό το συγκεκριμένο τμήμα του πανεπιστημίου, προκειμένου να γίνει απολύμανση στους χώρους.

Σε ανακοίνωση, το πανεπιστήμιο Κρήτης αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, απόσταση δύο μέτρων, απολύμανση πριν και μετά), κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εν λόγω φοιτητή.

Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακολουθώντας τους κανόνες που έχει ορίσει η Πολιτεία.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM