Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια αλλάζουν ωράριο λόγω κορωνοϊού και ανοίγουν από το απόγευμα

Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια αλλάζουν ωράριο λόγω κορωνοϊού και ανοίγουν από το απόγευμα Facebook Twitter
0

Κέντρα διασκέδασης στην βόρεια Ελλάδα προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό και το περιορισμένο ωράριο που επέβαλε η κυβέρνηση εξαιτίας της πανδημίας. 

Το ένα μετά το άλλο, μπουζούκια, κλαμπ και μπαρ σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ανακοινώνουν πως θα ξεκινούν το πρόγραμμά τους από το απόγευμα, ώστε να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως επιβάλλει η απόφαση που έλαβαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας για 15 περιοχές, με βάση την επιδημιολογική τους εικόνα (βλ. λίστα). 

Όπως μεταδίδει το thestival.gr ενα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα.

Όσοι έχουν ήδη κάνει κράτηση, ενημερώνονται από το προσωπικό ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο από τις 19:30π.μ, καθώς μισή ώρα αργότερα θα αρχίζει το πρόγραμμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Βέρτης θα βγαίνει στην πίστα για να τραγουδήσει περί τις 9:30.

Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια αλλάζουν ωράριο λόγω κορωνοϊού και ανοίγουν από το απόγευμα Facebook Twitter

Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, με τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να μειώσουν στο μέτρο του δυνατού τις οικονομικές απώλειες από τους περιορισμούς στο ωράριο. Το παλαιότερο κλαμπ της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί πλέον από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα. 

Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια αλλάζουν ωράριο λόγω κορωνοϊού και ανοίγουν από το απόγευμα Facebook Twitter

Σε ποιες περιοχές θα κλείνουν τα μεσάνυχτα μπαρ και εστιατόρια

Με βάση το επιδημιολογικό φορτίο, αποφασίστηκε πως από τις 11 Αυγούστου μέχρι και τις 23, η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα απαγορεύεται από τις 12.00 τα μεσάνυΧτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

– Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
– Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,
– Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Η απαγόρευση μπορεί να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ