Αλεξανδρούπολη: Στη ΜΕΘ ένας εκ των τραυματιών των πολύνεκρου τροχαίου

Αλεξανδρούπολη: Στη ΜΕΘ ένας εκ των τραυματιών των πολύνεκρου τροχαίου Facebook Twitter
Αλεξανδρούπολη: Στη ΜΕΘ ένας εκ των τραυματιών των πολύνεκρου τροχαίου (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες επί της Εγνατίας Οδού.

Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσοκομείου, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.

Στο δυστύχημα που έγινε κοντά στο ύψος του Αρδανίου, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, έχασαν τη ζωή τους 7 άτομα.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 8 άτομα, η σύγχυση προέκυψε από αναφορά της Πυροσβεστικής σε tweet, όπου έκανε λόγο για 8 άτομα που απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ωστόσο, αυτό παρερμηνεύθηκε από πολλά Μέσα ως 8 νεκροί. Την ίδια ώρα άλλα sites έκαναν λόγο για 10 νεκρούς.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων-Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ