Ένα πεντάχρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, όπου προκλήθηκε ένταση καθώς οι συγγενείς του παιδιού ξέσπασαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

 

Το κοριτσάκι είχε υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα thebest.

 

Ένα 24ωρο μετά την εισαγωγή, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας το παιδί, αλλά έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Η 5χρονη υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο όμως ήταν αρνητικό. Πλέον, απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.

 

Σοκαρισμένοι από τον θάνατο του παιδιού, στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι συγγενείς της 5χρονης ξέσπασαν. Στο νοσοκομείο επικράτησε ένταση και οι συγγενείς του παιδιού προκάλεσαν φθορές, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.