Απεργία την Πρωτομαγιά

Κρανίδι: 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού, απαγόρευση κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας μεταναστών

Κρανίδι: 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού, απαγόρευση κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας μεταναστών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι.

Έπειτα από αυτό, επιβλήθηκε αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας στους διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας για 15 ημέρες, με απόφαση των υπουργείων Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε στη δομή φιλοξενίας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ- κατά τον οποίο ελήφθησαν 125 δείγματα από διαμένοντες- εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Πλέον, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα επιτρέπεται κατ' εξαίρεση η είσοδος μόνο στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

Τον Απρίλιο είχαν εντοπιστεί 150 κρούσματα στη συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Κρανίδι, κάτι που είχε οδηγήσει σε λήψη έκτακτων μέτρων τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για ολόκληρο τον δήμο Ερμιονίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί τυχόν διασπορά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα- την ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας- τα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται σε 2.882. Από αυτά το 55.2% αφορά άνδρες, ενώ τα 627 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.640 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ