Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 4 νέα κρούσματα και ένας θάνατος σε 24 ώρες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 4 νέα κρούσματα και ένας θάνατος σε 24 ώρες Facebook Twitter
0

Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.882.

Το 55.2% αφορά άνδρες και, από αυτά, 627 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.640 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα ένας ακόμα ασθενείς κατέληξε ανεβάζοντας και τα θύματα από την νόσο Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 172. Οι 51 ήταν γυναίκες (29.7%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 94.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δεκαοχτώ ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. Πέντε (27.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Συνολικά 101 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Από το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα έχουν ελεγχθεί 155.037 κλινικά δείγματα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM