Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Μόνο με ραντεβού, μάσκες και γάντια - Όλες οι αλλαγές

Κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής: Μόνο με ραντεβού, μάσκες και γάντια - Όλες οι αλλαγές Facebook Twitter
0

Αλλάζει εντελώς ο τρόπος λειτουργίας κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής, στο πλαίσιο άρσης των μέτρων περιορισμού λόγω κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας τους αλλά και τον τρόπο προσέλευσης πελατών σε αυτά, που θα γίνεται πλέον μόνο κατόπιν ραντεβού και καταχώρησής τους σε κατάλογο που θα συντάσσει η επιχείρηση κατά την έναρξη καθημερινής λειτουργίας.

Επιπλέον καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας και τα γάντια μιας χρήσης για τους εργαζομένους στα κέντρα αισθητικής.

Σχετικά με το ωράριο σε κομμωτήρια και κουρεία, θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα άτομα που μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, στα κομμωτήρια ισχύουν οι περιορισμοί ανά τετραγωνικά και έως 20 μέτρα θα επιτρέπονται τέσσερα άτομα.

Επίσης ισχύουν οι περιορισμοί συγκέντρωσης προσώπων των λιανεμπορίου, 

Επίσης, ισχύει και ο κανόνας επιπέδου στα μαγαζιά. Αν ένα κατάστημα έχει δύο επίπεδα, τότε δεν θα επιτρέπονται άνω των δύο ατόμων ανά δέκα τετραγωνικά μέτρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM