ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κοροναϊός: Για πρώτη φορά μιλά η 40χρονη, το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Κοροναϊός: Για πρώτη φορά μιλά η 40χρονη, το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Για την περιπέτειά της και τα βήματα που ακολούθησε από την πρώτη αδιαθεσία ως τη διάγνωσή της ως του πρώτου κρούσματος στην Αθήνα μίλησε η 40χρονη από το Μαρούσι.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» η γυναίκα αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε μαζί με το σύζυγό της, μετά την επιστροφή της από το Μιλάνο, στην πολύωρη αναμονή της στο «Σωτηρία» και την απόφασή της να πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένεια μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη ότι νοσούν να πάνε να εξεταστούν.

Την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας, όπου εργάζομαι, μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα.

Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο Σωτηρία. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός το λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο. Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133.

Μου είπαν ότι δεν χρήζει η περίπτωση μου προτεραιότητας και να περιμένω 4 – 5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση...»

Αναφερόμενη στην κόρη της, που είχε παέι εκδρομή στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών και παραμένει στην Αγγλία, είπε: «Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την κόρη μου. Εγώ όφειλα εφόσον διαγνώστηκα θετική, να ενημερώσω το σχολείο και να ακολουθηθεί ό,τι προβλέπεται για τους οικείους μου. Το παιδί μου δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα και το κρατούν προληπτικά στο Λονδίνο».

Με πληροφορίες από newsit.gr

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η είδηση ποια είναι τώρα εδώ? Ότι σε Αθηναϊκό νοσοκομείο υπήρχαν και 30 άτομα μπροστά από αυτήν και άρα αναγκάστηκε να πάει σε ιδιωτικό για να μην περιμένει? Εαν ναι, πάλι καλά ήταν τόσοι. Για Αθήνα μιλάμε με κάτι εκατομμύρια κατοίκους και εν μέρει υποστελεχωμένα νοσοκομεία. Λίγο αστεία να το δεις, προτιμότερο να πας σε νοσοκομείο εκτός Αθηνών. Μπορεί να πας 80 χλμ μακρυα, να κανεις την δουλεια σου, να γυρίσεις (κάνα 5ωρο πες όλα αυτά) και ένας στην Αθήνα στο ίδιο διάστημα να μην έχει φτάσει η σειρά του ακόμη. Αναρωτιέμαι πάντως: τους είπε έχει πυρετό και ήρθε από Βόρεια Ιταλία και δεν την βάλανε σε προτεραιότητα? Γιατί? Λες και ήταν απλό κρυολόγημα που το άρπαξε στα Πατήσια ξέρω γω.