Κοροναϊός: Μέτρα και στην Βουλή - Ειδικός χώρος για εξέταση

Κοροναϊός: Μέτρα και στην Βουλή - Ειδικός χώρος για εξέταση Facebook Twitter
0

Προληπτικά μέτρα για τον νέο κοροναϊό τίθενται σε ισχύ και στην Βουλή.

Η Βουλή αποφάσισε να λάβει τα πρώτα μέτρα θωράκισης για τον κοροναϊό, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα να έχουν φτάσει τα τρία το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ κρούσμα υπάρχει και στην Αθήνα.

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης και μετά από εντολή του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, υπηρεσιακοί παράγοντες που έχουν λάβει ειδικές συστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενημερώνουν υπαλλήλους και κόμματα για όλα τα μέτρα πρόληψης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν σε περίπτωση κρούσματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα μέτρα προβλέπουν μεταξύ άλλων την απομάκρυνση των στέρεων σαπουνιών από όλες τις τουαλέτες της Βουλής και την αντικατάστασή τους μόνο με υγρά κρεμοσάπουνα, ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού με αυτό τον τρόπο.

Επίσης αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος πίσω από το φυλάκιο επί της Βασ. Σοφίας για τη μεταφορά και εξέταση πιθανού κρούσματος με συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας, δυσκολία στην αναπνοή, έναντι μίας εξέτασης στο ιατρείο της Βουλής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM