Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο

Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο Facebook Twitter
0

Εντοπίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν μοτοσικλετιστή, στη Γλυφάδα.

Την ύπαρξη και δεύτερου προσώπου στο σπορ αυτοκίνητο είχαν υποδείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, που έλεγαν ότι πρώτα αποχώρησε η γυναίκα από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ο 40χρονος οδηγός, αφήνοντας αιμόφυρτο στο οδόστρωμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή που υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου φώναξε στον 40χρονο "τι έκανες ρε;", αλλά οι δυο τους έφυγαν παρ' όλα αυτά από το σημείο. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν κατά πόσο ο οδηγός έκανε κόντρες ταχύτητας με άλλο όχημα, πριν χτυπήσει την μηχανή με τον 25χρονο και δύο ακόμη αυτοκίνητα. 

Το Σάββατο εμφανίστηκε στην αστυνομία με την δικηγόρο του και φέρεται να απέδωσε την εγκατάλειψη του μοτοσικλετιστή στον πανικό του. «Χτύπησα, δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε. Μόλις κατάλαβα τι συνέβη, ήμουν σε σοκ, γι' αυτό κι έφυγα», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της τροχαίας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και όχι της προανακριτικής, που σημαίνει ότι ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν ο οδηγός θα προφυλακιστεί έως την δίκη του. 

Ο ίδιος εισαγγελέας θα αποφανθεί και για το κατά πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στον φίλο του οδηγού, για υπόθαλψη εγκληματία, στην περίπτωση που το αδίκημα χαρακτηριστεί ως κακούργημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM