Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός της Corvette

Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός της Corvette Facebook Twitter
3

Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός της Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα. 

«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού ο 40χρονος επιχειρηματίας από τον Χολαργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός εμφανίστηκε στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του. Λίγα δευτερόλεπτά μετά το δυστύχημα, ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το όχημά πεζός, προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνταν έκτοτε από την αστυνομία. 

Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του 25χρονου μοτοσικλετιστή, που ενημερώθηκε για την εμφάνιση του οδηγού στις αρχές. Λίγο νωρίτερα, ενώπιων των αρμόδιων αρχών είχε εμφανιστεί και ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη, ζητώντας τα στοιχεία της υπόθεσης για να την μελετήσει.

Μετά από ανάλυση μαγνητοσκοπημένου υλικού, οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη μαύρη Corvette και αυτό που μένει να γίνει γνωστό είναι αν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης είναι και ο οδηγός. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί του, που βγήκε πρώτη από το σπορ αυτοκίνητο. Η μαύρη Corvette ήταν ανασφάλιστη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, και φυλάσσεται σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με ευθύνη της Τροχαίας. 

Ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή και διερευνάται εάν, λίγο πριν το δυστύχημα, έκανε παράνομες «κόντρες» ταχύτητας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κάποιον άλλον οδηγό.

 
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αυτοί που ψηφίσαν νόμους που βγάζουν από τη φυλακή δολοφόνους, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών και βιαστές αναρωτιούνται πως είναι έξω αυτοί που σκότωσαν σε τροχαία. Οι Καστοριανοί έχουν ένα παραδοσιακό τραγούδι για αυτούς.
Ποσο πιο νεοελληναρας;;; Λεφτα για δικηγορους και Corvette εχει, για ασφαλιση οχι, αλλα -το χειροτερο- δεν ειχε ουτε τα παντελονια ουτε καν την ανθρωπια να βοηθησει τον ανθρωπο που χτυπησε. Ντροπη.
1. Πριν μερικά χρόνια ένα ταχύπλοο ανοικτά της Αίγινας εμβόλισε μια τουριστική βάρκα προκαλώντας μακελειό. Πολλοί λέγανε για ένα νεαρό ζευγάρι που κυβερνούσε το μοιραίο ταχύπλοο. Υπονοήθηκε ότι επρόκειτο για γόνους ισχυρής οικγένειας. Αντ' αυτών εμφανίστηκε ο υπερήλικας, με προβλήματα υγείας, ιδιοκτήτης του σκάφους και ανέλαβε την ευθύνη. Ποτέ δε μάθαμε τι ακριβώς έγινε , ο υπερήλικας πήρε μαζί του στο τάφο το όποιο μυστικό.2. Μια γιαγιά με το εγγόνι της περπάταγαν σε ένα πεζοδρόμιο στο Αίγιο όταν ένα αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο και τους σκότωσε. Αληθεύει ότι σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος;3. Ο τύπος που για χάρη του γράφεται το άρθρο σκότωσε ένα μοτοσυκλετιστή και έφυγε σαν κύριος. Ονοματάκι δεν έχει ο μπούμπουκας,αν είχε θα το γράφανε τα έγκριτα ΜΜΕ.. Έχει όμως δικηγόρο και πιθανώς και ισχυρούς γονείς.Αυτή είναι η Ελλάδα , όπως είπε ο άλλος!