Γλυφάδα: Ψάχνουν τον οδηγό της Corvette - Η έκκληση του δημάρχου στο Facebook

Γλυφάδα: Ψάχνουν τον οδηγό της Corvette - Η έκκληση του δημάρχου στο Facebook Facebook Twitter
4

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού, που τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα, εγκαταλείποντάς τον στο οδόστρωμα. 

Τόσο ο δήμαρχος της Γλυφάδας όσο και ο πατέρας του νέου άνδρα, κάνουν έκκληση για τον εντοπισμό και την τιμωρία του οδηγού. «Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης», έγραψε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου. Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο πατέρας του μοτοσικλετιστή περιγράφει όσα είχαν προηγηθεί: «Το παιδί σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ, ήρθε στο σπίτι στον Καρέα έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας».

Η μαύρη Corvette φυλάσσεται σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με ευθύνη της Τροχαίας. Η Corvette ήταν ανασφάλιστη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή. 

Μετά από ανάλυση μαγνητοσκοπημένου υλικού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη μαύρη Corvette και αυτό που μένει είναι να διαπιστωθεί είναι αν ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης ήταν και ο οδηγός τη μοιραία νύχτα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε έκκληση και ο δήμαρχος Γλυφάδας, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο νέο.

 

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο ύψος του Νο59 στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο οδηγός του σπορ οχήματος φαίνεται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αρχικά συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος. Στη συνέχεια έστριψε δεξιά και προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του 25χρονου, που κινούνταν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατον να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτος ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά... δεν είναι άνθρωπος», συνεχίζει ο πατέρας.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί. Γιατί εγώ πιστευώ ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό. Έτσι πιστευώ. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν. Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτος ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι, αυτό με ενοχλεί» .

Ο ίδιος εμφανίζεται βέβαιος πως ο οδηγός του αυτοκινήτου θα εντοπιστεί και ζητά δικαιοσύνη: «Πιστευώ ότι είναι εύκολο να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου φτάνει να το θέλουν. Δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Με την τεχνολογία που υπάρχει μπορούν να βρουν τα πάντα [...] θέλω να δικαστεί ο δράστης με ό,τι του αξίζει».

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αυτούς που (κακώς) κολλάγαν αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ τους βρήκαν και τους μάζεψαν σε μερικά λεπτά.Αυτόν θα τον ψάχνουν για μέρες, να καθαρίσει και από ουσίες που μπορεί να είχε πάρει, να στηθεί και το παραμύθι με κάποιον που θα αναλάβει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος και κανέναν μάρτυρα από τους καλούς και όλα καλά.Κανονικότητα.
Το πιο ευκολο πραγμα να βρεθει ειναι, πινακιδες οπως λες, ποσες κορβετ να κυκλοφορουν στην ελλαδα δηλαδη αλλα ηδη φαινεται οτι παει αλλου η δουλεια. Αρχισαν με τα αν ηταν ο ιδιοκτητης ο οδηγος, περνουν οι μερες και αλκοολ δεν θα μετριεται σε λιγο θα βγει οτι ηταν κλεμμενο και ολα τα γνωστα,. Βρομαει ολη η ιστορια