Κώστας Βουτσάς: «Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του» - Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν

Κώστας Βουτσάς: «Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του» - Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν Facebook Twitter
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κώστα Βουτσά - EUROKINISSI
0

«Κρίσιμη, αλλά σταθερή», χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, οι θεράποντες γιατροί του, οι οποίοι δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικον».

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν τού «Αττικόν», οι ζωτικές λειτουργίες του, τόσο η αναπνευστική όσο και η νεφρική, υποστηρίζονται μηχανικά. 

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM