Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 2 κρατούμενους στις φυλακές Αγ. Στεφάνου

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 2 κρατούμενους στις φυλακές Αγ. Στεφάνου Facebook Twitter
Απόπειρα αυτοκτονίας σε φυλακές στην Πάτρα (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Δύο κρατούμενοι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, αποπειράθηκαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος κρατούνταν για υπόθεση ληστείας και έναν αλλοδαπό, που ήταν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για υπόθεση κλοπής. Οι δύο κρατούμενοι έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Οι δύο κρατούμενοι έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM