Χιονίζει στην Αττική - Πού έπεσαν οι πρώτες νιφάδες

Χιονίζει στην Αττική - Πού έπεσαν οι πρώτες νιφάδες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η κακοκαιρία «Ζηνοβία» είναι σε πλήρη εξέλιξη και στην Αττική, όπου έπεσαν και οι πρώτες νιφάδες χιονιού.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν να πέφτουν νιφάδες χιονιού στους Θρακομακεδόνες, στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό.

Ωστόσο, η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα ασθενής. Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική οι ισχυρές βροχές αναμένεται να συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, ενώ οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα περιοριστούν από το απόγευμα στη βορειοδυτική Αττική και στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 9 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα.

Βίντεο από την Πετρούπολη

Βίντεο από το Περιστέρι

Στα λευκά πολλές περιοχές 

Στην Πάρνηθα, όπου δε σταμάτησε να χιονίζει, διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο Καλυμμένα από το χιόνι παραμένουν για δεύτερη μέρα τα Βίλια Αττικής.

Εκτός από τα Βίλια και την Πάρνηθα, η χθεσινή χιονόπτωση προκάλεσε προβλήματα και στην Πεντέλη, το Κριεκούκι, το Πόρτο Γερμενό και την Κάζα όπου χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί ομάδα τουριστών από τη Γαλλία που είχαν αποκλειστεί. Συνεργεία της Περιφέρειας μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν και για τον εγκλωβισμό προσκόπων σε καμπ της Μάνδρας.

Σημειώνεται ότι σήμερα λίγο μετά τις 12:00 λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM