Κακοκαιρία Ζηνοβία: Εγκλωβίστηκαν 10 άτομα στη Βοιωτία - Μάχη να κρατηθεί η Εθνική Οδός ανοιχτή

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Εγκλωβίστηκαν 10 άτομα στη Βοιωτία - Μάχη να κρατηθεί η Εθνική Οδός ανοιχτή Facebook Twitter
0

Στον απεγκλωβισμό δέκα ατόμων που είχαν ακινητοποιηθεί με τα οχήματά τους λόγω της κακοκαιρίας Ζηνοβίας, στη Βοιωτία, προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Χάρη στη συνδρομή της Πυροσβεστικής, που επιχείρησε με τέσσερις πυροσβέστες και δυο οχήματα, οι εγκλωβισμένοι οδηγοί που βρέθηκαν στην επαρχιακή οδό Οινόης - Βοιωτίας, στο ύψος της Στεφάνης Βοιωτίας μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.


Εντωμεταξύ η ένταση των καιρικών φαινομένων κατά τις τελευταίες ώρες στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία έχει αυξηθεί, με το χιόνι να φτάνει μέχρι και τη θάλασσα τις παραλίες της Λοκρίδας. Οι Αρχές εστιάζουν την προσοχή τους στην εθνική οδό, δίνοντας μάχη για την κρατήσουν ανοιχτή.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Lamiareport.gr από τη γέφυρα του Μαρτίνου, το χιόνι έχει σκεπάσει το οδόστρωμα και καλό θα είναι οι οδηγοί να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην Αθηνών - Λαμίας αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν.

Για τα φορτηγά υπάρχει από νωρίς το πρωί απαγορευτικό και μέχρι στιγμής η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM