Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι είπε η δικηγόρος του

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι είπε η δικηγόρος του Facebook Twitter
0

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός φέρεται να δήλωσε «συντετριμμένος και μετανιωμένος» για το στυγερό του έγκλημα, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του. «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία», πρόσθεσε.

Τα ξημερώματα της 22ας Δεκεμβρίου, ο καθ' ομολογίαν δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, για την ανθρωποκτονία της 33χρονης μητέρας με κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δολοφονία έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι είχε επιστρέψει το ίδιο βράδυ από μία ταβέρνα της περιοχής, σύμφωνα με γείτονες που μίλησαν στον τηλεοπτικό φακό. 

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM