Το μήνυμα του Θάνου Μικρουτσικου που εδώ και ενάμιση μήνα είναι στο νοσοκομείο

Το μήνυμα του Θάνου Μικρουτσικου που εδώ και ενάμιση μήνα είναι στο νοσοκομείο Facebook Twitter
1

Μήνυμα σε φίλους και θαυμαστές στέλνει ο Θάνος Μικρούτσικος που εδώ και ενάμιση μήνα είναι στο νοσοκομείο.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ο οποίος εδώ και δύο περίπου χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο έχει μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του μετά το 2018 όταν αποκάλυψε πως έχει καρκίνο στο συκώτι δηλώνοντας «θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ...».

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου», γράφει στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Facebook.

«Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ' ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. "Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι" που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο αγώνας είναι σκληρός.΄Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ο Μικρούτσικος έχει "γράψει" ήδη στη μουσική μας.Είτε στα ξεκινήματά του με τα ποιήματα του Καβαδία και του Μπρεχτ, είτε με δεκάδες άλλα έντεχνα μεν, αλλά καλά λαϊκά ή πολιτικά τραγούδια. Έχει νομίζω την εκτίμηση και τις ευχές των περισσοτέρων και από πολλούς και την αγάπη τους..