Θεσσαλονίκη: Νέο θρίλερ με νεογέννητο βρέφος - Το εγκατέλειψαν σε είσοδο πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Νέο θρίλερ με νεογέννητο βρέφος - Το εγκατέλειψαν σε είσοδο πολυκατοικίας Facebook Twitter
0

Ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην είσοδο του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Ιακώβου Πολυλά, στη Χαριλάου.

 Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το νεογέννητο κορίτσι, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με το voria.gr λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα, νεαρής ηλικίας, σε οικία σε κοντινό σημείο. Η νεαρή γυναίκα διακομίσθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, «το βρέφος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση, εξετάστηκε από τους γιατρούς της νεογνολογικής κλινικής και στη συνέχεια μπήκε σε θερμοκοιτίδα προληπτικά όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενο στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών».

Σημειώνεται ότι το νεογνό είχε επάνω του τον ομφάλιο λώρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τοποθετούν το απαραίτητο clip. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Με πληροφορίες από Voria / Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM