24ωρη απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

24ωρη απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Facebook Twitter
3

24ωρη απεργία πραγματοποιείται σήμερα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με πρωτοβουλία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία συμμετέχουν οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, δάσκαλοι, καθηγητές, εμποροϋπάλληλοι, αλλά και αρκετοί Εμπορικοί Σύλλογοι.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό, τραμ και τρόλεϋ. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϋ από την έναρξη της βάρδιας μέχρι 09:00 και από 21:00 έως τη λήξη βάρδιας, οι εργαζόμενοι στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από την έναρξη της βάρδιας έως 10:00 και από 16:00 έως τη λήξη βάρδιας, οι εργαζόμενοι στο τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως 09:00 και από 17:00 έως τη λήξη της βάρδιας. 

Από νωρίς το πρωί θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας οι απεργιακές συγκεντρώσεις.

  • Οι εργαζόμενοι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν, στις 11, στην πλατεία Ομονοίας.
  • Από τις 10 και μισή θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι στα Χαυτεία όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την ίδια ώρα.
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μετρο & ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός) κινούνται από τις 10:00 π.μ. έως 16:00, Οι συρμοί του Μετρο θα σταματάνε στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της απεργίας στον Προαστιακό ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! Έτσι θα πάμε μπροστά!