Πυρκαγιά στον Βύρωνα - Στο σημείο η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στον Βύρωνα - Στο σημείο η Πυροσβεστική Facebook Twitter
0

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση στον Βύρωνα Αττικής, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν ήδη στο σημείο. 

Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 12 πυροσβέστες, 1 Ε/Π καθώς και εθελοντικά οχήματα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο με χαμηλή και δασική βλάστηση, στο τέρμα της οδού Γρανικού, κοντά στο σημείο που βρίσκεται το Θέατρο Βράχων αλλά και το Νεκροταφείο Βύρωνα.


Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού της Πυροσβεστικής στο LIFO.gr η πυρκαγιά δεν απειλεί για την ώρα κατοικίες ενώ εδώ και λίγη ώρα το μέτωπο φαίνεται να είναι σε ύφεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM