'Ενα θλιβερό περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφεται στην Κρήτη όπου κάποιοι ασυνείδητοι φαίνεται πως πέταξαν σκύλο στη θάλασσα.

 

Το σκυλί ευτυχώς κατάφεραν να σώσουν από τα κύματα εργαζόμενοι του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου, χωρίς να τραυματιστεί, και να το κρατήσουν στη ζωή. 

 

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης διάσωσής του βγήκε τρομοκρατημένο από το νερό, αναζητώντας ζεστασιά και ένα χάδι από τον άνθρωπο που το έσωσε.

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κρήτη ΤV, τον σκύλο πέταξε στη θάλασσα κάποιος άγνωστος και ένας εργαζόμενος του Κυνοκομείου Ηρακλείου, μόλις ενημερώθηκε, προσπάθησε να το βγάλει από το νερό/

Η προσπάθεια του εργαζομένου αποδεικνύεται δύσκολη, καθώς ο κυματισμός δεν του επιτρέπει να το πλησιάσει, και το σκυλί στη θαλάσσια περιοχή κάτω από τον Καράβολα, ενώ φτάνει κολυμπώντας μέχρι τα βράχια, απομακρύνεται και πάλι.

 

Η άμεση κινητοποίηση του Κυνοκομείου και η επιμονή για να σωθεί το άτυχο τετράποδο από τα κύματα, μέσα στα οποία θα πνιγόταν πιθανότατα, καθώς μόνο του δε θα μπορούσε να βγει, γίνεται υπό το βλέμμα περιοίκων και επισκεπτών που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας συνάνθρωπος επιφύλασσε σε ένα ζωντανό τέτοια αγριότητα. Η όλη επιχείρηση ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.