ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κεμπάπ με σαλμονέλα

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κεμπάπ με σαλμονέλα Facebook Twitter
0

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ανακαλεί κεμπάπ με τυρί κρέμα, μετά από ανίχνευση σαλμονέλας. 

Όπως σημειώνει ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο διενέργειας τακτικών ελέγχων, στο προϊόν με εμπορική επωνυμία «ΥΨΗΣΤΟΝ ΜΕΑΤΚΑ- ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΣ, κεμπάπ με τυρί κρέμα μοσχάρι και πρόβειο», συσκευασίας τετρακοσίων (400) γραμμαρίων, με αρ. παρτίδας LOT 34818 και ημερομηνία λήξης 15/12/2019, ανιχνεύτηκε σαλμονέλα (Salmonella spp).

Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «MEATKA A.E.». Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω, μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην το καταναλώσουν.

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κεμπάπ με σαλμονέλα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM