Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: «Χαραμάδα αισιοδοξίας»

Πατέρας 8χρονης Αλεξίας: «Χαραμάδα αισιοδοξίας» Facebook Twitter
0

Για «χαραμάδα αισιοδοξίας», έκανε λόγο ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας που την Κυριακή του Πάσχα είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Ο πατέρας του κοριτσιού, Λουκάς Σαμαρτζής μίλησε για πρώτη φορά στον φακό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του. «Προχθές, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατεβήκαμε από την εντατική στο θάλαμο και περιμένουμε. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα», ανέφερε ο κ.Σαμαρτζής και πρόσθεσε ότι «η εξέλιξη αυτή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας». «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και θέλω να προσεύχεστε το κοριτσάκι μας να γίνει γρήγορα καλά».

 Η οκτάχρονη που βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Το μεσημέρι της 28ης Απριλίου και ενώ το 8χρονο κορίτσι βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, έχασε αιφνιδιαστικά τις αισθήσεις του, αιμορραγώντας από το κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βληθεί στη δεξιά κροταφική χώρα, από πυροβόλο όπλο.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 54χρονος, που με ένα 38αρι περίστροφο που κατείχε παράνομα, πυροβολούσε στον αέρα εκείνη την ημέρα. Ο 54χρονος είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου, ήταν ένα από τα άτομα παρέας στο Λεοντάρι, στα οποία είχαν επικεντρωθεί από την αρχή οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς. Και αυτό γιατί υπήρχαν πολλές μαρτυρίες ότι από το σημείο που βρισκόταν η συγκεκριμένη παρέα έπεφταν πολλές μπαλωθιές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ