Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη - Ψάχνουν ακόμη αυτόν που πυροβόλησε

Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη - Ψάχνουν ακόμη αυτόν που πυροβόλησε Facebook Twitter
0

Από πιστόλι ήταν η σφαίρα που τραυμάτισε το 8χρονο κορίτσι την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα στέλνοντας την μικρή στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον ένοχο που ανήμερα του Πάσχα, έριξε την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η βολίδα που αφαίρεσαν οι γιατροί από το σώμα της μικρής έχει παραληφθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν προέρχεται από κυνηγετικό αλλά από πυροβόλο όπλο, πιστόλι ή τυφέκιο. Μόλις ολοκληρωθεί η βαλλιστική εξέταση της βολίδας θα γνωρίζουν περισσότερα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αύριο στη Θήβα θα μεταβεί κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η τροχιά της σφαίρας, για να καταλάβουν από πού έπεσε ο πυροβολισμός. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη καταλήξει σε μία πρώτη εκτίμηση: Πρόκειται για δύο πιθανά σημεία. Το ένα είναι το μισό χωριό Θεσπιές και το άλλο, το μισό χωριό Λεοντάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία για το ποιοι είχαν γλέντι την ώρα που έγινε το κακό.

Όπως είπε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Ε. Παπασάββαας, «το παιδί είναι διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ