Ένταση στα Χανιά - Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Ένταση στα Χανιά - Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ Facebook Twitter
0

Ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στα Χανιά, όταν συγγενείς θύματος προσπάθησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία έξω από τα δικαστήρια. 

Ο 60χρονος από τα Χανιά ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην περιοχή Βαμβακόπουλο, κρίθηκε προφυλακιστέος, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του. Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. Έξω από το κτίριο όπου απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr to κλίμα στα δικαστήρια ήταν τεταμένο. Συγγενείς του θύματος αλλά και απλός κόσμος, προσπάθησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο και έτσι οι Αρχές τον φυγάδευσαν μέσω του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων το οποίο συνδέεται με το κτίριο των δικαστηρίων. Σύμφωνα με το flashnews.gr, κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 60χρονου και έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορός του. Όπως αποφασίστηκε, ο 60χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM