ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χανιά: Σκότωσε με καραμπίνα ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ - Φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση

Χανιά: Σκότωσε με καραμπίνα ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ - Φόβοι για βεντέτα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση Facebook Twitter
0

Σοκ έχει η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά με τους αστυνομικούς να φοβούνται το ενδεχόμενο να ξεσπάσει «βεντέτα».

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 60χρονος μπήκε στο μίνι μάρκετ του 43χρονου στο Βαμβακόπουλο, όπλισε την κυνηγετική καραμπίνα του και τον πυροβόλησε δυο φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και να υποκύψει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε. 

Ο 60χρονος δράστης, που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, παραδόθηκε ο ίδιος την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι με το θύμα είχαν κτηματικές διαφορές. Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο καθώς κατά πληροφορίες δράστης και θύματα είχαν αντιπαράθεση πάνω σε ζητήματα της τοπικής κοινότητας, σχετικά με κάποιον δρόμο του χωριού. Να σημειωθεί πως ο 43χρονος ήταν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, επειδή θύμα και δράστης ήταν συγχωριανοί οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για τυχόν επεισόδια από την πλευρά των συγγενών του θύματος.

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM