Βουλιαγμένη: 15χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του

Βουλιαγμένη: 15χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του Facebook Twitter
0

Άγνωστο πώς ένα 15χρονο αγόρι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαία Κυριακού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως; το αγόρι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, αλλά δεν θα χρειαστεί χειρουργείο.

Σε περίπου δύο μέρες ο 15χρονος θα μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο επικοινωνεί, δηλαδή δεν είναι διασωληνωμένος και γενικά είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο του Star Channel, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βουλιαγμένη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο το παιδί, σύρθηκε μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας, κατάφερε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και να ενημερώσει τον πατέρα του.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας από τον πατέρα του και το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Παίδων όπου και παραμένει.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM