Χανιά: Αγνοείται 61χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Χανιά: Αγνοείται 61χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Κρήτη καθώς αγνοείται άνδρας στην περιοχή Εμπρόσνερο στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά.

Ο 61χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα προσπαθούσε, οδηγώντας το αγροτικό του όχημα, να προσεγγίσει το σημείο που είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες από τον σταθμό των Βρυσών καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Το όχημα του 61χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του ίδιου.

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, έδωσε εντολή να αναχωρήσει από το Ηράκλειο το καταδυτικό όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη συντονισμένες προσπάθειες ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων, της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον ποταμό Βατουδιάρη.


Νωρίτερα το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία είχε επέμβει για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από το αυτοκίνητό τους που ακινητοποιήθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

 

  

Με πληροφορίες από flashnews/cretalive/cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ