Τραγική κατάληξη στην Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας- Δύο νεκροί

Τραγική κατάληξη στην Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας- Δύο νεκροί Facebook Twitter
0

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι που αγνοούνται από τη νύχτα του Σαββάτου στην Κρήτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένοι νεκροί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ,  μέσα από το όχημα ανασύρθηκαν δύο σοροί.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε 1 έως δύο χιλιόμετρα από το σημείο στο οποίο έγινε η κλήση προς την αστυνομία τη νύχτα του Σαββάτου, όταν οι τέσσερις άνθρωποι παγιδεύτηκαν από τον ορμητικό χείμαρρο. 

Τραγική κατάληξη στην Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας- Δύο νεκροί Facebook Twitter

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, βρέθηκε στο ποτάμι, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έσκαβαν οι Αρχές, και είναι καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ..

Η οικογένεια επέστρεφε από γάμο τo βράδυ του Σαββάτου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη τους.  

Οι αγνοούμενοι είχαν επικοινωνήσει το βράδυ του Σαββάτου δύο φορές με την ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που πάλευαν με τα ορμητικά νερά. Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από την οδηγό του οχήματος η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «σώστε μας πνιγόμαστε».

Λίγα λεπτά αργότερα η κοπέλα τηλεφώνησε εκ νέου, όμως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά. Οι αστυνομικοί συνομίλησαν με τον σύζυγό της, ο οποίος τους έδωσε το στίγμα του οχήματος και τους ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο μπάζει νερά.

Με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της πυροσβεστικής, ομάδα υποβρύχιων αποστολών, πλοία, αλλά και εναέρια μέσα ξεκίνησαν εκ νέου τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, ενώ, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο.

Φωτογραφίες από cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ