ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος

Απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος Facebook Twitter
0

Απελευθερώθηκε ο 51χρονος επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που είχε πέσει θύμα απαγωγής στον Πειραιά.

Ελεύθερος και καλά στην υγεία του είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα αρπαγής από τέσσερα άτομα στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά, την περασμένη Πέμπτη.

Ο Νίκος Μαυρίκος είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων, προσεγγίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ζητήθηκαν λύτρα ενώ όλες αυτές τις ημέρες δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το πού και σε τι κατάσταση είναι.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις αφού αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη καταθέσεις αλλά και η ίδια η έρευνα.

Η απαγωγή έγινε στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης, 27.12.2018, όταν ο  Νίκος Μαυρίκος, κατέβηκε από το διαμέρισμά του που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Ο 51χρονος ήταν μαζί με την οικιακή του βοηθό όταν βγήκε από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας προκειμένου επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά του τέσσερα άτομα τα οποία μάλιστα από τους αυτόπτες μάρτυρες περιγράφονται ως σωματώδη και αμέσως τον ακινητοποίησαν.

Οι άντρες τον οδήγησαν σε ένα μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει δίπλα από την πολυκατοικία και εξαφανίστηκαν.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ