Ηλικιωμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ποτάμι στην Πάτρα

Ηλικιωμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ποτάμι στην Πάτρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας ηλικιωμένος άντρας στην Πάτρα έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κοίτη ποταμού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8π.μ, όταν ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στο ποτάμι, κοντά στο ΚΤΕΟ Γλαύκου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε αμέσως και τρία οχήματα με εννέα άνδρες έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του. 

Λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM