Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την Ύδρα: Έσπασαν 8 αγωγοί νερού

Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την Ύδρα: Έσπασαν 8 αγωγοί νερού Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
0

Ανακοίνωση σχετικά με τις εκτεταμένες διακοπές στην υδροδότηση στο νησί της Ύδρας εξέδωσε η ΕΥΔΑΠ, όπου εξηγεί μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό. 

Να σημειωθεί πως η Ύδρα κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκτεταμένη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που σημειώθηκε χθες. 

Στην ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ αναφέρει σχετικά με τα χθεσινά δημοσιεύματα περί εκτεταμένων διακοπών υδροδότησης πως «υπήρξαν 8 περιπτώσεις θραύσεων μικρών αγωγών, τις οποίες η Εταιρεία επιλήφθηκε άμεσα και οι οποίες αποκαταστάθηκαν χρονικά, ανάλογα με το μέγεθος της καθεμίας». 

«Όπως συμβαίνει με κάθε αποκατάσταση βλάβης, έτσι και στις προαναφερθείσες περιπτώσεις, έγινε διακοπή υδροδότησης σε περιορισμένη έκταση ενός ή λίγων δρόμων και όχι σε περιοχές όπως δημοσιεύθηκε. Οι θραύσεις μικρών αγωγών είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο σε Εταιρείες Ύδρευσης, πόσο μάλλον σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο υδροδοτικό σύστημα, όπως αυτό της Αττικής», συνεχίζει η ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, πρόκειται για μεμονωμένα, περιορισμένης έκτασης και όχλησης περιστατικά, τα οποία είναι και άμεσα αντιμετωπίσιμα. 

«Είναι λοιπόν, αδιανόητο πώς υπήρξαν αναφορές για εκτεταμένες διακοπές υδροδότησης, τη στιγμή που τα ίδια δημοσιεύματα αν τα διαβάσει κανείς προσεχτικά αναφέρονται σε διακοπές υδροδότησης σε ελάχιστους δρόμους», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ