Την τελευταία του πνοή άφησε, το Σάββατο, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ σε ηλικία 34 ετών. Ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε προγραμματίσει επαγγελματικό γεύμα για το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο δεν προσήλθε.

 

Όταν οι συνεργάτες του τον αναζήτησαν, τον εντόπισαν νεκρό.

 

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

 

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης

 

Γεννηθείς το 1984 στο Μιλάνο, ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001.

 

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University και εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση της Intralot, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, που υπήρξε παλιός συνεργάτης του πατέρα του.

 

Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών αλλά και με τις κατασκευές μέσω της Intrakat.

 

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν το 2010 και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αναλάβει στο παρελθόν και τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας, «στήνοντας» τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.