Ξαφνικά ενώ έβλεπαν το Τζόκερ εμφανίστηκε μπροστά τους ο Χοακίν Φίνιξ

Ξαφνικά ενώ έβλεπαν το Τζόκερ εμφανίστηκε μπροστά τους ο Χοακίν Φίνιξ Facebook Twitter
0

Ο σταρ του Τζόκερ, Χοακίν Φίνιξ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη ενώπιον θεατών που παρακολουθούσαν την ταινία.

Ο Φίνιξ εμφανίστηκε μπροστά στους ανυποψίαστους θεατές σε αίθουσα στο Alamo Drafthouse στο Λος Άντζελες. Μετά το σοκ της έκπληξης πολλοί έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Ο ηθοποιός όχι μόνο φωτογραφήθηκε, αλλά δέχθηκε και ερωτήσεις για το ρόλο και την ταινία.

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη στάση του Φίνιξ σε φανς που είχαν πάει να δουν το Τζόκερ. Στα Pacific Theaters in Chatsworth έκανε επίσης μια εμφάνιση και μάλιστα το πρώτο πράγμα που του ζήτησαν ο φανς του ήταν να τους χαρίσει το χαρακτηριστικό γέλιο του Τζόκερ. Στην αρχή φάνηκε έτοιμος να το κάνει, αλλά τελικά, αμέσως μετά από μια απόπειρα, δίστασε και είπε πως δεν μπορεί.

Πάντως ο Φίνιξ και οι συντελεστές της ταινίας έχουν κάθε λόγο να είναι ευδιάθετοι γιατί μπορεί η ταινία να έχει διχάσει, αλλά σαρώνει κυριολεκτικά στα ταμεία. Δείτε τα νούμερα που ανακοινώθηκαν για τα εισιτήρια στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM