Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο ξανά μαζί στο σινεμά- Οι πρώτες εικόνες

Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο ξανά μαζί στο σινεμά- Οι πρώτες εικόνες Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα σκηνοθετική απόπειρα του Τζόνι Ντεπ, Modi, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο. 

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία, Modi, αφηγείται την ιστορία του Ιταλού καλλιτέχνη Amedeo Modigliani, γνωστού ως «Modi» και βασίζεται στο έργο Modigliani του Dennis McIntyre, σε σενάριο των Jerzy και Mary Kromolowski. Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Τζόνι Ντεπ να δίνει οδηγίες στο καστ του, συμπεριλαμβανομένου του Αλ Πατσίνο που υποδύεται τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Maurice Gangnat.⁠

Η επερχόμενη ταινία, της οποίας η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ και ο Αλ Πατσίνο συνεργάζονται μετά την ταινία Ντόνι Μπράσκο από το 1997. Είναι επίσης η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ μετά το The Brave του 1997. Σε δήλωσή του, ο Τζόνι Ντεπ είχε πει ότι ο Αλ Πατσίνο, ήταν αυτός που τον έπεισε να αναλάβει την ταινία.

«Το να ξεκινήσω αυτό το κινηματογραφικό ταξίδι ως σκηνοθέτης του Modi ήταν μια απίστευτα ικανοποιητική και μεταμορφωτική εμπειρία», είπε ο Τζόνι Ντεπ. «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη σε όλο το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την ακλόνητη δέσμευση και τη δημιουργικότητά τους. Στον Αλ Πατσίνο, που ζήτησε να κάνω αυτή την ταινία – πώς θα μπορούσα να του το αρνηθώ;- μια ειλικρινή αναγνώριση για τη γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου και της αφοσίωσής του σε αυτό το έργο. Ο Modi είναι μια απόδειξη του συνεργατικού πνεύματος της ανεξάρτητης δημιουργίας ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος, που παρουσιάζω αυτή τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία στον κόσμο».

Η ταινία σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή στο mainstream σινεμά για τον Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Με πληροφορίες του NME/Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ