Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι...

Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι... Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα 80 της η Τζέιν Φόντα δείχνει υπέροχη, αλλά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στα γονίδια. Όμως η ίδια λέει σήμερα πως δεν είναι υπερήφανη για τις πλαστικές της.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, η Φόντα παραδέχεται ότι η εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα και των επεμβάσεων που έχει κάνει.

«Χαίρομαι που δείχνω καλή για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις», λέει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή της. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα γι' αυτό», προσθέτει.

Η διάσημη ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν παραδεχτεί πως έχει «πειράξει» τα μάτια και τη γνάθο της. «Δεν μου άρεσε να δείχνω κουρασμένη ενώ δεν ήμουν» είπε. 

«Σε ένα επίπεδο, μισώ το γεγονός ότι είχα την ανάγκη να αλλάξω τον εαυτό μου σωματικά για να αισθανθώ ότι είμαι εντάξει» λέει.

«Μακάρι να μην ήμουν έτσι. Λατρεύω τα πρόσωπα στα οποία φαίνεται ο χρόνος. Μου αρέσει το πρόσωπο της Βανέσσας Ρεντγκρέιβ».

Μιλώντας για το τι κάνει σήμερα, στην ηλικία των 80, είπε πως γυμνάζεται και προσέχει περισσότερο τη διατροφή της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ