Τζέιμς Μποντ: Fake βίντεο με Χένρι Καβίλ και Μάργκοτ Ρόμπι ξεπέρασε τα 3 εκατ. views

Τζέιμς Μποντ: Fake βίντεο με Χένρι Καβίλ και Μάργκοτ Ρόμπι ξεπέρασε τα 3 εκατ. views Facebook Twitter
Fake βίντεο με Χένρι Κάβιλ και Μάργκοτ Ρόμπι για τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ
0

Ένα fake τρέιλερ ταινίας Τζέιμς Μποντ με «πρωταγωνιστή» τον πρώην πρωταγωνιστή του «Witcher», Χένρι Καβίλ, και τη Μάργκοτ Ρόμπι έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube,  παρότι είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. 

Το τρέιλερ με τίτλο «Bond 26», ένα μείγμα από πλάνα ταινιών και AI, παρουσιάζει τον Καβίλ ως τον νέο Τζέιμς Μποντ, ενώ δίνει στη Μάργκοτ Ρόμπι ρόλο «Bond girl».

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτό το βίντεο είναι ένα concept τρέιλερ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για καλλιτεχνικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς», σύμφωνα με τον δημιουργό του KHStudio, που δηλώνει ευθέως ότι έχει χρησιμοποιήσει AI. «Ο σκοπός του είναι καθαρά καλλιτεχνικός, με στόχο την ψυχαγωγία και την αλληλεπίδραση με την κοινότητα του YouTube», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι θαυμαστές του Καβίλ ήλπιζαν ότι ο ηθοποιός θα διαδεχόταν τον Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του 007. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, η νούμερο ένα επιλογή φημολογείται ότι είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Καβίλ όταν ρωτήθηκε για τον Μποντ στο The Rich Eisen Show. «Το μόνο που ξέρω είναι οι φήμες. Τις ίδιες πληροφορίες που έχετε κι εσείς. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα, ίσως όχι. Εναπόκειται στους [παραγωγούς] Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικ Γουίλσον και θα δούμε ποια είναι τα σχέδιά τους».

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ