Τζέιμς Μποντ: Fake βίντεο με Χένρι Καβίλ και Μάργκοτ Ρόμπι ξεπέρασε τα 3 εκατ. views

Τζέιμς Μποντ: Fake βίντεο με Χένρι Καβίλ και Μάργκοτ Ρόμπι ξεπέρασε τα 3 εκατ. views Facebook Twitter
Fake βίντεο με Χένρι Κάβιλ και Μάργκοτ Ρόμπι για τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ
0

Ένα fake τρέιλερ ταινίας Τζέιμς Μποντ με «πρωταγωνιστή» τον πρώην πρωταγωνιστή του «Witcher», Χένρι Καβίλ, και τη Μάργκοτ Ρόμπι έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube,  παρότι είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. 

Το τρέιλερ με τίτλο «Bond 26», ένα μείγμα από πλάνα ταινιών και AI, παρουσιάζει τον Καβίλ ως τον νέο Τζέιμς Μποντ, ενώ δίνει στη Μάργκοτ Ρόμπι ρόλο «Bond girl».

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτό το βίντεο είναι ένα concept τρέιλερ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για καλλιτεχνικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς», σύμφωνα με τον δημιουργό του KHStudio, που δηλώνει ευθέως ότι έχει χρησιμοποιήσει AI. «Ο σκοπός του είναι καθαρά καλλιτεχνικός, με στόχο την ψυχαγωγία και την αλληλεπίδραση με την κοινότητα του YouTube», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι θαυμαστές του Καβίλ ήλπιζαν ότι ο ηθοποιός θα διαδεχόταν τον Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του 007. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, η νούμερο ένα επιλογή φημολογείται ότι είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Καβίλ όταν ρωτήθηκε για τον Μποντ στο The Rich Eisen Show. «Το μόνο που ξέρω είναι οι φήμες. Τις ίδιες πληροφορίες που έχετε κι εσείς. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα, ίσως όχι. Εναπόκειται στους [παραγωγούς] Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικ Γουίλσον και θα δούμε ποια είναι τα σχέδιά τους».

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM