Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ

Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
8

@britishvogue out now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Μόλις χθες γράφαμε για το σαρωτικό πέρασμα της Κάια Γκέρμπερ από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και το πώς το 16χρονο κορίτσι κατάφερε με ένα μπαράζ εμφανίσεων να είναι παντού....>>>

Η 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ πέτυχε αυτό που άλλα μοντέλα κερδίζουν μετά από επίπονη προσπάθεια ετών και όλοι μίλαγαν μέχρι χθες για τη γέννηση του νέου supermodel.

Όμως υπάρχουν -και είναι φυσικό- και αυτοί που στέκονται απέναντι σε αυτή την χειμαρρώδη πορεία.

Το πρώτο θέμα που θίγεται είναι ο νεποτισμός, κάτι που η μόδα τελευταία φαίνεται να έχει αγκαλιάσει χωρίς καμία ενοχή δείχνοντας ξεκάθαρα αδυναμία στους γόνους, τα παιδιά επωνύμων που είναι διάσημα από την κούνια.

Η κόρη ενός θρύλου της μόδας ο οποίος έχει ισχυρές γνωριμίες και εξακολουθεί να είναι επιδραστικός θα είναι πάντα στο στόχαστρο για το πόσο αξιοκρατικά έχει πετύχει την άνοδό της.

last night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Το δεύτερο και πιο σημαντικό απ' όλα είναι το 16, η τρυφερή ηλικία της Kάια.

Πόσο άγριο και ξένο είναι είναι όλο αυτό για μια έφηβη που βρίσκεται με όλα τα φώτα μιας σκληρής βιομηχανίας στραμμένα πάνω της;

Πάνε λίγες μόλις εβδομάδες από τότε που η 16χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram η οποία ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις. Η πόζα της στην φωτογραφία χαρακτηρίστηκε υπερβολικά σεξουαλική και ασύμβατη με την ηλικία της και αυτή ήταν η πρώτη φορά που άνοιξε η συζήτηση για το πού οδηγείται η πορεία της.

uniform

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Σήμερα, και ενώ τα περιοδικά μόδας την αποθεώνουν ακόμη, φωτογραφίες της που την απεικονίζουν να περπατά στο δρόμο της Νέας Υόρκης γίνονται ένα ακόμη όπλο στα χέρια όσων αντιδρούν για την πρώιμη εμπλοκή της με τη μόδα.

Τα καρέ κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «Η εξαντλημένη Kαία Γκέρμπερ μετά τα απανωτά σόου και τα πάρτι». Τα σχόλια είναι ακόμη πιο σκληρά καθώς υπογραμμίζεται πως η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το φρέσκο όμορφο κορίτσι της πασαρέλας, αλλά ούτε και το πώς θα έπρεπε να δείχνει ένα οποιοδήποτε 16χρονο κορίτσι. Μάτια κουρασμένα, σιλουέτα υπερβολικά αδύνατη και πρόσωπο ταλαιπωρημένο από τα ξενύχτια και το μακιγιάζ.

Και εννοείται πως η Κάια έχει δικαίωμα να δείχνει και κουρασμένη και εξαντλημένη, αλλά οι λόγοι πίσω από αυτό είναι βέβαιο πως θα συζητηθούν περαιτέρω...

Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
Το τίμημα της δόξας - Η φωτογραφία της εξαντλημένης Κάια Γκέρμπερ που κάνει το γύρο του ίντερνετ Facebook Twitter
Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων σε μία βραδιά στη Νέα Υόρκη, με νέα ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Στο πιο κινηματογραφικό στιγμιότυπο της δημοπρασίας, η Νικόλ Κίντμαν στάθηκε μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM