Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook Facebook Twitter
0

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης καταγγέλλει πως έπεσε η Βέφα Αλεξιάδου

Πριν από μερικές ημέρες, η πασίγνωστη μαγείρισσα κατήγγειλε, με ανάρτησή της στο Facebook, πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Αναρτώντας μια φωτογραφία από ποστ σελίδας με τίτλο «Βέφα Αλεξιάδου Συνταγές», ζήτησε από τους φίλους και τους followers της να κάνουν μαζική αναφορά ώστε να απενεργοποιηθεί η σελίδα. 

Η κα Αλεξιάδου, που δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός. «Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι επιτήδειοι πουλούσαν διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτύου, δήθεν με την «εγγύηση» της Βέφας Αλεξιάδου. Ανάμεσα σε αυτά και προϊόντα αδυνατίσματος. Πλέον η σελίδα φαίνεται να έχει απενεργοποιηθεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Πολιτισμός / Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Τα σημαντικά ευρήματα που προέρχονται από τμήματα αποκαλυφθέντων νεκροταφείων των μυκηναϊκών, αρχαϊκών και ρωμαϊκών χρόνων, εμπλουτίζουν τον αρχαιολογικό χάρτη της Μήλου και αναδεικνύουν τη διαχρονική παρουσία της στο Αιγαίο.
THE LIFO TEAM
Ο Άρης Μπινιάρης ανεβάζει Μπέρτολτ Μπρεχτ τον Ιανουάριο του 2023 σε καινούργιο θεατρικό χώρο στην Κυψέλη

Πολιτισμός / Ο Άρης Μπινιάρης ανεβάζει Μπέρτολτ Μπρεχτ τον Ιανουάριο του 2023 σε καινούργιο θεατρικό χώρο στην Κυψέλη

Ο χαρακτήρας του αποτρόπαιου Αρτούρο Ούι, που δομήθηκε από τον συγγραφέα πάνω στο πρότυπο του σαιξπηρικού «Ριχάρδου Γ΄», ερμηνεύεται στην παράσταση από τον Γιώργο Χρυσοστόμου.
THE LIFO TEAM
Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Πολιτισμός / Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων το Φεστιβάλ Αισχύλεια αγκαλιάζει την καλλιτεχνική έκφραση, προβάλλει τους δημιουργούς και συνιστά ένα ιστορικό και ταυτόχρονα σύγχρονο σημείο αναφοράς.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ