Τέλος το KUWTK: Φινάλε για το ριάλιτι των Καρντάσιαν μετά από 20 σεζόν - «Μας έκανε αυτούς που είμαστε»

Τέλος το KUWTK: Φινάλε για το ριάλιτι των Καρντάσιαν μετά από 20 σεζόν - «Μας έκανε αυτούς που είμαστε» Facebook Twitter
0

Το Keeping Up with the Kardashians φτάνει στο τέλος του, καθώς μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν, Τζένερ και Καρντάσιαν αποχαιρετούν το ριάλιτι, ανακοίνωσε η οικογένεια. 

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε μια συναισθηματική ανακοίνωση στο Instagram εκ μέρους της μητέρας τους, Κρις Τζένερ, των αδερφών της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Κλόε Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, Κένταλ Τζένερ και Ρομπ Καρντάσιαν, και του πρώην της Κόρτνεϊ, Σκοτ Ντίσικ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

To our amazing fans - It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


«Στους καταπληκτικούς φανς μας- Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up with the Kardashians», ξεκινά η ανακοίνωση. 

«Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και αμέτρητα spin-off σόου, νιώθουμε παραπάνω από ευγνώμονες απέναντι σε όλους σας που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια- σε καλές εποχές, σε άσχημες, στη χαρά, τα δάκρυα και τις πολλές σχέσεις και παιδιά. Θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στο δρόμο μας». 

Η οικογένεια ευχαριστεί «τους χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις που υπήρξαν κομμάτι της εμπειρίας και, κυρίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ράιαν Σίκρεστ που πίστεψε σε εμάς, το E! που ήταν συνεργάτης και την ομάδα παραγωγής, που πέρασε αμέτρητες ώρες καταγράφοντας τις ζωές μας».

«Χωρίς το Keeping Up with The Kardashians, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Νιώθω τόσο ευγνώμων απέναντι σε όλους όσοι το παρακολούθησαν και στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου αυτά τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια», έγραψε η 39χρονη Κιμ. «Το σόου μάς έκανε αυτούς που είμαστε και πάντα θα νιώθω υπόχρεη σε όποιον έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και την αλλαγή στις ζωές μας για πάντα», κατέληξε. 

 

Το σόου έκανε πρεμιέρα το 2006 και ακολουθούσε την διάσημη οικογένεια στα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, παρακολουθώντας από κοντά τις σχέσεις, τους χωρισμούς, τα διαζύγια, τις γεννήσεις, την δημιουργία πολλών επιχειρήσεων αλλά και την μετάβαση φύλου της Κέιτλιν Τζένερ.

Τέλος το KUWTK: Φινάλε για το ριάλιτι των Καρντάσιαν μετά από 20 σεζόν - «Μας έκανε αυτούς που είμαστε» Facebook Twitter

Η 41χρονη Κόρτνεϊ και η 36χρονη Κλόε αναδημοσίευσαν την ανακοίνωση στους δικούς τους λογαριασμούς. 

«Θα μαζέψω τις σκέψεις μου και θα τις μοιραστώ σε λίγο», έγραψε η Κόρτνεϊ, που έχει δυο γιους και μια κόρη με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ, και το KUWTK κατέγραψε τις γεννήσεις και των τριών παιδιών τους. Ωστόσο, κράτησε αποστάσεις από την τελευταία σεζόν σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω ευγνώμων απέναντι σε όσους μας στήριξαν. Είμαι πολύ συγκινημένη για να εκφραστώ όπως θα ήθελα. Η αλλαγή είναι δύσκολη αλλά κάποιες φορές απαραίτητη. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις», έγραψε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Album dropping 2021

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Το E! σχολίασε σχετικά με το τέλος του σόου πως σέβεται την απόφαση της οικογένειας να ζήσουν τις ζωές τους εκτός κάμερας.

Η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και το φινάλε του ριάλιτι θα προβληθεί στις αρχές του 2021.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM
Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Πολιτισμός / Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Η Αριάνα Γκράντε πρωταγωνιστεί στο νέο «Meet the Parents» δίπλα στον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ντε Νίρο είπε ότι είναι ίσως η πιο αστεία συμπρωταγωνίστρια με την οποία έχει δουλέψει ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ολίβια Ροντρίγκο ανοίγει τη νέα της εποχή με το «Drop Dead» στις Βερσαλλίες

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το «Drop Dead» με φόντο τις Βερσαλλίες

Η Ολίβια Ροντρίγκο επέστρεψε με το «Drop Dead», το πρώτο τραγούδι από το τρίτο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Πέτρα Κόλινς, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
THE LIFO TEAM
Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Πολιτισμός / Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Ο φετινός Απρίλιος του Μαουρίτσιο Κατελάν είχε απ’ όλα: ένα βουβό γκαλά στο Σικάγο, μια γραμμή εξομολόγησης και τον πεσμένο Πάπα του σε νέα έκδοση 666 αντιτύπων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλώς μια ακόμη πρόκληση, αλλά μια νέα υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης μετατρέπει την τέχνη σε δημόσιο τελετουργικό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Tom Waits και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Πολιτισμός / Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Τομ Γουέιτς και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Το Boots on the Ground, η πρώτη νέα κυκλοφορία των Massive Attack από το 2020 και η πρώτη πρωτότυπη ηχογράφηση του Τομ Γουέιτς από το 2011, βγήκε στις 16 Απριλίου μαζί με ένα επτάλεπτο φιλμ από εικόνες διαδηλώσεων και επιχειρήσεων της ICE στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM