Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει Facebook Twitter
EPA
0

Η Βιτόρια Μάριο δηλώνει ότι θα είναι φαν της Τέιλορ Σουίφτ για την υπόλοιπη ζωή της. Εξάλλου, η σταρ είναι εκείνη που τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Σουίφτ δώρισε 26.000 ευρώ στη 18χρονη, η οποία έκανε διαδικτυακό έρανο για το ποσό που υπολόγισε ότι χρειάζεται προκειμένου να καταφέρει να σπουδάσει μαθηματικά. «Ανησυχούσα τόσο πολύ για τα χρήματα, για το τι έπρεπε να κάνω και αν έπρεπε να ψάξω για δουλειά. Έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα», δήλωσε στο BBC η Βιτόρια Μάριο, για την κίνηση της τραγουδίστριας.

Η 18χρονη είχε φτάσει σχεδόν στα μισά του στόχου της- που ήταν 40.000 λίρες- στο διαδικτυακό έρανο, όταν η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να της δωρίσει το υπόλοιπο ποσό (περίπου 23.000 λίρες).

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 26.000 ευρώ σε 18χρονη που έκανε έρανο για να σπουδάσει Facebook Twitter
Η Βιτόρια Μάριο

«Βιτόρια, είδα την ιστορία σου online και με ενέπνευσε τόσο η αφοσίωσή σου στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θέλω να σου δωρίσω τα υπόλοιπα χρήματα για το ποσό που έχεις βάλει στόχο. Καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Με αγάπη, Τέιλορ», έγραψε η τραγουδίστρια στη σχετική ιστοσελίδα.

«Θέλω να την ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά», είπε η 18χρονη και υποσχέθηκε να αποφοιτήσει με υψηλή βαθμολογία «για να κάνω την Τέιλορ υπερήφανη».

Η Βιτόρια Μάριο έφτασε στη Βρετανία από την Πορτογαλία, πριν από τέσσερα χρόνια. Άφησε πίσω τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή. Όταν πήγε στη Βρετανία, δεν μιλούσε αγγλικά, δήλωσε. Έμαθε τη γλώσσα κυρίως από το Netflix, είπε.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να πάρει καλούς βαθμούς στις εξετάσεις της και δέχθηκε μια υπό όρους προσφορά για να σπουδάσει μαθηματικά στο University of Warwick. Όμως, η οικογένειά της δεν μπορούσε να τη στηρίξει οικονομικά. Η ίδια υπολόγισε ότι θα χρειαστεί 40.000 λίρες για τις σπουδές της (24.000 λίρες για διαμονή, 3.000 για εξοπλισμό, 13.000 για δαπάνες διαβίωσης). Έτσι, ξεκίνησε τον διαδικτυακό έρανο και- χάρη στη δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ- πέτυχε τον στόχο της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ