«Τα Φιλαράκια» τρώνε μαζί λίγο πριν το τέλος - Η νοσταλγική φωτογραφία της Κόρτνεϊ Κοξ

«Τα Φιλαράκια» τρώνε μαζί λίγο πριν το τέλος - Η νοσταλγική φωτογραφία της Κόρτνεϊ Κοξ Facebook Twitter
0

Ένα νοσταλγικό throwback στο Instagram έκανε η Κόρτνεϊ Κοξ που δημοσίευσε μια φωτογραφία των Friends πριν το τελευταίο επεισόδιο.

H 55χρονη ηθοποιός κοινοποίησε στο προφίλ μια φωτογραφία από τις 23 Ιανουαρίου του 2004, όπου οι συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια ποζάρουν λίγο πριν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου «The Last One».

Στην φωτογραφία φαίνονται οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ματ Λε Μπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Λίζα Κούντροου να τρώνε όλοι μαζί στα παρασκήνια, για τελευταία φορά.

«Το τελευταίο δείπνο μας, πριν το τελευταίο επεισόδιο» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Την φωτογραφία σχολίασαν και η Τζένιφερ Άνιστον που έβαλε emojis που κλαίνε αλλά και η Λίζα Κούντροου, η οποία έγραψε «Ωωωω...» προσθέτοντας χαμόγελα και καρδιές, με την ανάρτηση της «Μόνικα» να έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια like.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM
GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM