Τα «βαθιά και προσωπικά» απομνημονεύματα του Prince θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο

Τα «βαθιά και προσωπικά» απομνημονεύματα του Prince θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο Facebook Twitter
0

Ο εκδοτικός οίκος Random House επιβεβαίωσε χθες, ανήμερα της συμπλήρωσης τριών χρόνων από τον θάνατο του Prince ότι το πολυαναμενόμενο βιβλίο θα κυκλοφορήσει τελικά τον Οκτώβριο.

Διανύοντας όλη σχεδόν τη ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια ως τις τελευταίες μέρες του, το βιβλίο θα έχει τίτλο "The Beautiful Ones" και θα περιλαμβάνει τα ημιτελή απομνημονεύματά του μαζί με φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή, σελίδες από σημειωματάρια και στίχους.

Όταν ανακοίνωσε ο ίδιος την επικείμενη έκδοση του βιβλίου, λίγες εβδομάδες μόνο πριν από τον θάνατο του σε ηλικία 57 ετών από ακούσια υπερβολική δόση του παυσίπονου Fentanyl, ο Prince είχε δηλώσει ότι ο εκδοτικός οίκος του είχε κάνει μια «πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί»:

«Είναι το πρώτο μου βιβλίο. Με βοηθάει κι ο αδελφός μου ο Νταν στα κείμενα. Ξέρει να κρίνει αντικειμενικά και αυτό ακριβώς απαιτείται σε μια τέτοια διαδικασία. Ξεκινάμε από την αρχή, από την πρώτη ανάμνηση που έχω και φτάνουμε μέχρι σήμερα».

Οι υπεύθυνοι της έκδοσης περιγράφουν το "The Beautiful Ones" ως «μια εκ βαθέων προσωπική καταγραφή του πώς ο νεαρός Prince Rogers Nelson έγινε ο Prince που γνωρίζουμε. Πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού που αφομοίωνε σα σφουγγάρι τον κόσμο γύρω του δημιουργώντας στην πορεία μια περσόνα, ένα καλλιτεχνικό όραμα και μια μοναδική πορεία... Είναι ένας όμορφος φόρος τιμής στη ζωή του και ένας θησαυρός όχι μόνο για τους οπαδούς του αλλά για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το πώς ένας σημαντικός καλλιτέχνης δούλεψε την μεγαλύτερη δημιουργία του: τον ίδιο του τον εαυτό».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM
Timecircus: «Avec tout le monde, contre personne!»

Θέματα / Μια αρχαιο-φουτουριστική κολεκτίβα έρχεται τώρα με τα πόδια, από το Βέλγιο στην Ελευσίνα

Η βελγική κολεκτίβα διασχίζει πεζή την Ευρώπη, σέρνοντας ένα πλοίο ξηράς, για να χτίσει στο κέντρο της Ελευσίνας, τον Φεβρουάριο του 2023, μια κιβωτό ελπίδας και αιώνιας νεότητας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ