Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι

Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος μετά το χειρουργείο για τον όγκο στο κεφάλι Facebook Twitter
1

Στις αρχές της εβδομάδας, η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στο κεφάλι.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον περασμένο Απρίλιο διαγνώστηκε με όγκο και πρόσφατα υπεβλήθη σε μια δύσκολη επέμβαση για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ.

Σήμερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο που την δείχνει στο φορείο αμέσως μετά το χειρουργείο που κράτησε 7,5 ώρες.

Η ίδια περιγράφει πως μετά την χειρουργική επέμβαση τα μάτια της έτρεμαν και πως όλοι γύρω της έκλαιγαν.

«Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη», γράφει και αναφέρει πως τα λόγια αυτά ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του Rocky που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Anyone who knows me well knows that @officialslystallone Rocky movies mean so much to me. This quote has gotten me through my darkest hours. This video was taken just after I got out of 7.5 hours of brain surgery. I couldn't see bc the nerves dr black worked around got a little affected so just out of surgery my eyes were flickering and everyone was crying and this was my response. Truly it ain't about how hard you hit... Ps here's the full quote as I hope it can inspire you: Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Sylvester Stallone, Rocky Balboa Fun fact: I asked for gonna fly now as my theme music going into surgery! @peopleewnetwork Happy birthday @officialslystallone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria menounos (@mariamenounos) στις

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην προσφατη συνέντευξή της,  τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου.

«Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People. Ήταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και 'γω.

Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει», τόνισε. «Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».

Μετά από νοσηλεία η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια