Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ θα υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά αυτήν την εβδομάδα.

 

Η επέμβαση θα γίνει στη Νέα Υόρκη, και ο Τζάγκερ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, έγραψε ο αμερικανικός ιστότοπος Drudge Report, επικαλούμενος μη κατονομαζόμενες πηγές.

 

Το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δώσει στον Τζάγκερ τον χρόνο που χρειάζεται για να υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο.

 

Ο 75χρονος αναμένεται πίσω στη σκηνή γύρω στο καλοκαίρι, γράφει το Drudge Report.

 

Το Σάββατο είδηση πως ο Μικ Τζάγκερ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας προκάλεσε ανησυχία στους φανς των Rolling Stones.

 

 «Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα το παλέψω  σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στο Twitter.

 

«Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», είπε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του διάσημου συγκροτήματος, όπως έγραψε το περιοδικό Rolling Stone.

 

Το ίδιο το συγκρότημα ανέφερε ότι «δυστυχώς σήμερα οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά επιθυμούμε να καθησυχάσουμε τους φαν και τους λέμε να κρατήσουν αυτά τα εισιτήρια, καθώς θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα».