Στην νέα ταινία «Emoji» ο Πάτρικ Στιούαρτ θα κάνει την φωνή του «Poop»

Στην νέα ταινία «Emoji» ο Πάτρικ Στιούαρτ θα κάνει την φωνή του «Poop» Facebook Twitter
0

Ο Πάτρικ Στιούαρτ έχει υποδυθεί στο παρελθόν από κλασικούς ήρωες του Σαίξπηρ μέχρι ρόλους σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως τα Star Trek και X-Men. Τώρα όμως, ίσως και να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, όπως σχολιάζουν χαριτολογώντας ξένα μέσα ενημέρωσης, αφού επιλέχθηκε να κάνει τον ρόλο του emoji «poop» στην νέα σχετική ταινία της Sony Pictures, που θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι.


Στην νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «The Emoji Movie», τις φωνές τους δανείζουν επίσης οι Τζέιμς Κόρντεν (θα υποδυθεί το Hi-Five, Μάια Ρούντολφ (Smiler), T. J. Miller και άλλοι πολλοί ηθοποιοί. Η ταινία έχει ως πρωταγωνιστές τα εικονίδια και τις φατσούλες που χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες στις συνομιλίες τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Να σημειωθεί πως αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ δανείζει τη φωνή του σε κάποιο κινούμενο σχέδιο, αφού παλιότερα έχει υποδυθεί ρόλους στις σειρές Family Guy, American Dad! και The Simpsons.

Η πλοκή ακολουθεί τις περιπέτειες ενός emoji που «ζει» στο τηλέφωνο ενός εφήβου και έχει γεννηθεί με πολλαπλές εκφράσεις. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Tony Leondis και ανάμεσα στους σεναριογράφους είναι και ο Mike White, του οποίου οι δουλειές περιλαμβάνουν τα School of Rock και Enlightened.

Δείτε το trailer της ταινίας:

* Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM