Ο Πάτρικ Στιούαρτ έχει υποδυθεί στο παρελθόν από κλασικούς ήρωες του Σαίξπηρ μέχρι ρόλους σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως τα Star Trek και X-Men. Τώρα όμως, ίσως και να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, όπως σχολιάζουν χαριτολογώντας ξένα μέσα ενημέρωσης, αφού επιλέχθηκε να κάνει τον ρόλο του emoji «poop» στην νέα σχετική ταινία της Sony Pictures, που θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι.

 


Στην νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «The Emoji Movie», τις φωνές τους δανείζουν επίσης οι Τζέιμς Κόρντεν (θα υποδυθεί το Hi-Five, Μάια Ρούντολφ (Smiler), T. J. Miller και άλλοι πολλοί ηθοποιοί. Η ταινία έχει ως πρωταγωνιστές τα εικονίδια και τις φατσούλες που χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια χρήστες στις συνομιλίες τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

 

 

Να σημειωθεί πως αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ δανείζει τη φωνή του σε κάποιο κινούμενο σχέδιο, αφού παλιότερα έχει υποδυθεί ρόλους στις σειρές Family Guy, American Dad! και The Simpsons.

 

Η πλοκή ακολουθεί τις περιπέτειες ενός emoji που «ζει» στο τηλέφωνο ενός εφήβου και έχει γεννηθεί με πολλαπλές εκφράσεις. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Tony Leondis και ανάμεσα στους σεναριογράφους είναι και ο Mike White, του οποίου οι δουλειές περιλαμβάνουν τα School of Rock και Enlightened.

 

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

 

 

* Με πληροφορίες από BBC